Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρθρο 120 παρ. 3 και 4

Άρθρο 120 παρ.3: ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαικής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

΄Αρθρο 120 παρ. 4: η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία…..

Με την πίστη ότι απευθύνομαι σε Έλληνες Πατριώτες σας καλώ να θυμηθούμε τι απάντησε στους συγχωριανούς του ο «Γέρος του Μωριά» όταν ξεκινούσε την Επανάσταση του 1821, από την Καρύταινα, με 20 παλληκάρια και τους γκράδες τους. Του έλεγαν λοιπόν: «Που πας μωρέ Θοδωρή;» και εκείνος τους απάντησε: «Να ρίξουμε τουλάχιστον μια τουφεκιά μωρέ».

Η δικιά μας «τουφεκιά» ας είναι ειρηνική όπως την εφάρμοσε στην Ινδία ο μεγάλος Μαχάτμα Γκάντι όταν με πορείες ειρηνικές εξευτέλισε ολόκληρη Βρεττανική Αυτοκρατορία.

Καλώ λοιπόν να συμφωνήσουμε ότι:

1.    Οι υπάλληλοι θα αφήσουν κάτω τα στυλό τους. Άλλωστε σε λίγο όσοι θα εργάζονται ακόμη και δεν θα έχουν απολυθεί δεν θα μπορούν να επιβιώσουν με τους μισθούς πείνας και θα είναι σε δυσμενέστερη θέση ακόμη και από τους απολυμένους γιατί αυτοί τουλάχιστον δεν θα εργάζονται…..

2.    Όλοι οι καταστηματάρχες τουλάχιστον οι μικρομεσαίοι θα κλείσουν τα καταστήματά τους. Άλλωστε σε λίγο θα αναγκαστούν να τα κλείσουν. Εάν όμως τα κλείσουν από μόνοι τους και συμβάλλουν στην απελευθέρωση της Πατρίδας μας άμεσα θα τα ανοίξουν πάλι γρήγορα. Εάν όχι και τους τα κλείσουν δεν θα τα ανοίξουν πάλι ποτέ!!

3.    Οι φοιτητές και Σπουδαστές μαζί με τους μαθητές να μην εμφανισθούν πάλι στα Σχολεία τους. Άλλωστε το μέλλον πια δεν τους ανήκει.

4.    Οι εργάτες να κατεβάσουν τους διακόπτες στα εργοστάσια.
Μετά απ’όλα αυτά να μαζευτούμε όλοι στην Πλατεία Συντάγματος με μοναδική Σημαία την Σημαία της Πατρίδαςμας απόλυτα ειρηνικά και να μην φεύγουμε με τίποτα!!

Εκεί θα είμαστε όλοι μαζί και θα έχουμε μαζί μας και ότι πολυτιμότερο έχουμε:
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Να είσαστε σίγουροι ότι θα απελευθερώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ από τους κατακτητές και τους δωσίλογους άμεσα και θα χτίσουμε όλοι μαζί ξανά την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που όμοιά της δεν θα έχουμε ξαναζήσει ποτέ.

Σας ευχαριστώ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Υποναύαρχος Λ.Σ. – Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου