Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Οι συνιστώσες της διαπλοκής (Μπόμπολας-Ψυχάρης-Αλαφούζος-Βγενόπουλος-Βαρδινογιάννης και ΣΙΑ Α.Ε.)



 Τον τόπο δεν τον κυβερνάει ούτε ο Αντωνάκης, ούτε τα θλιβερά απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ ούτε οι της ΔΗθεν ΑΡιστεράς... Το λόμπυ της διαπλοκής έχει ονοματεπώνυμα (Μπόμπολας-Λάτσης-Ρέστης-Αλαφούζος-Βαρδινογιάννης-Κόκκαλης-Βγενόπουλος-Ψυχάρης-Μυτιληναίος..κλπ).

 Δεν νομοθετούν οι αναλώσιμοι υπουργοί (Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρας ...κλπ) αλλά τα στελέχη των επιχειρήσεων
που "ιδιωτικοποιούν" το κράτος.

 Αιχμή του δόρατος, είναι οι πολαπλώς κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι των παρανόμων καναλιών (MEGA SKAI ANT1... κλπ).... 
  Καναλάρχες και εργολάβοι που διακρίνονται στην φοροδιαφυγή, στον παράνομο πλουτισμό, έχουν επιβάλλει στην χώρα μια ιδιότυπη δικτατορία. 
 Επιβάλουν την ατζέντα, την θεματολογία.. τις κινήσεις της κυβέρνησης.
 Βίλλα Αμαλία και ΑΣΟΕΕ έγιναν στόχος με βάση την τηλεοπτική κάλυψη των συγκεκριμμένων παρακρατικών μηχανισμών και όχι επειδή ευαισθητοποιήκε ο Δένδιας και ο Αντωνάκης. 
 Αποφάσισαν τον αντιπερισπασμό, ξέροντας ότι το τσουνάμι των αποκαλύψεων θα έπνιγε μια κυβέρνηση που παραπαίει.
 Τα πάνελ "πήραν φωτιά" με τους "χρήσιμους δημοσιογράφους" να βάζουν σαν κύριο θέμα.. τις αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα.


  Στόχος... να μην συζητάμε στα γιορτινά τραπέζια για τους νεκρούς από το κρύο αλλά την αιθαλομίχλη από τις ξυλόσομπες, να μην οργιζόμαστε με τις νέες αυτοκτονίες, απελπισμένων πολιτών... αλλά με τα 30 άδεια μπουκάλια στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ, να μην νευριάζουμε με την διακίνηση ναρκωτικών από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ αλλά με τα 20 στυλιάρια... να μην μιλάμε για το 1.500.000 ανέργους, ούτε για τις περικοπές των συντάξεων... αλλά για τους "17 ευμεγέθεις σάκους" με προιόντα παραεμπορίου...

 Την ίδια ακριβώς ώρα που χιλιάδες τόννοι ναυτιλιακού πετρελαίου... διακινούνται λαθραία από μεγαλοκαρχαρίες με αφορολόγητες καταθέσεις στο εξωτερικό!!


 
 Το λομπυ της διαπλοκής αποφάσισε να ανεβάσει τον Καραμανλή στην εξουσία .. και αυτό αποφάσισε να τον τελειώσει.
 Το λόμπυ της διαπλοκής αποφάσισε να κάνει πρωθυπουργό τον Γιωργάκη.. και αυτό αποφάσισε ότι τελικά "αυτό τα αφελές παιδί" έπρεπε να παροπλιστεί.

Το λόμπυ της διαπλοκής έβαλε τον ανεπαρκέστατο αλλά και ευπειθέστατο οικονομικό δολοφόνο Στουρνάρα στην θέση του υπουργού.
 Το λόμπυ της διαπλοκής "εφήυρε" τον Παπακωνσταντίνου και τώρα που δεν είναι χρήσιμος, είναι έτοιμο να τον εκτελέσει.
 Το λόμπυ της διαπλοκής ανέσυρε από τα τάρταρα τον τελειωμένο και παροπλισμένο Σαμαρά και τον έκανε πρωθυπουργό.
 Αυτό το λόμπυ της διαπλοκής πρέπει να λογοδοτήσει πρώτα από όλα στην δικαιοσύνη για τα οικονομικά - και όχι μόνο - εγκλήματα που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

 Το να τιμωρείς τις μαριονέτες τους δεν οδηγεί πουθενά. 
 Το λόμπυ απλά θα τους αντικαταστήσει με άλλους.
 Αυτό ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου